Talvimallisto 2023

Supersöpöjä eläimiä ja satumaista tunnelmaa

Ma-ian talvimallisto hurmaa lempeällä värityksellään sekä kuoseilla, joista välittyy taianomainen tunnelma. Malliston vaatteet ilahduttavat niin arkena kuin juhlanakin, ja sopivat myös jouluiseen tunnelmointiin. Tarjolla on jälleen ihania samisteluvaatteita sisaruksille tai parhaille ystävyksille <3

Löydät valikoimistamme ihanuuksia vauvoille koossa 56-86 cm ja isommille lapsille koossa 92-134. Lapsen- ja erityisesti leikinkestävät vaatteet on valmistettu poutapilvenpehmeästä ja ekologisesta luomupuuvillasta. Saatavilla on edelleen myös rakastettuja, samettisen pehmeitä velour-housuja.

Haluamme tarjota teille arjen luksusta, joka toimii sekä päiväkodissa että mummin synttäreillä. Olkaa hyvät!

<3 Ma-ia Family

MINETTE & Poppy

Satumaiset kukat hehkuvat kuin
keijumetsässä. Pikkuruinen pupujussi, vaaleanpunainen rusetti päässään, ihmettelee kukkaloistoa yhdessä ystävänsä, tammenterhoa mutustavan oravanpoikasen kanssa. Voiko olla suloisempaa?

Minette-kuosi kutsuu kukkakedolle, leikkimään supersuloisten eläinten kanssa. Löydät tästä kuosista vauvoille pitkähihaisen bodyn, pyjaman sekä bodymekon ja isommille lapsille mekon, collegepaidan ja leggingsit. Ihanaa!

Sadunhohtoinen yksisarvinen matkustaa poutapilven päällä. Sillä on vaaleanpunaisen sävyissä hehkuvat harja sekä häntä, ja sen karva hehkuu lumivalkoisena. Tule, lennähdä seikkailuun yksisarvisen kanssa!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Poppy on pehmeän makea ja hattaraisen värikäs. Kuka voi vastustaa yksisarvista, joka seikkailee poutapilven päällä lentäen?”

Poppy-kuosista on saatavilla vauvoille pitkähihainen body sekä mekko ja isommille lapsille mekko sekä leggingsit. Vastustamattoman suloista, eikö totta?

POLAR

Hrrr, miten kylmä? Ei laisinkaan, tuumivat jääkarhut, pingviinit ja hylkeet. Täällä me elelemme jään keskellä. Tervetuloa leikkimään ja seikkailemaan meidän kanssa
tänne talviseen ihmemaahan!

Hurmaava Polar-kuosista löytyy vauvoille pitkähihainen body, pyjama, haalari sekä housut.

Suunnittelijamme mietteitä: ”Polar-kuosia sävyttää utuiset sinisen sävyt sekä jäinen tyylikkyys. Jääkarhun turkin pehmeys tuntuu sormenpäissä asti!

HONKA

”Honkien katveessa on kotoisa oravan pesä, ja kas! Siellä se nauttii ihastuttavan lämmintä kaakaota, silmät ummessa ja viiksikarvat ilosta väristen. Orava kutsunut lintuystävänsäkin kylään, ja sinut. Tervetuloa!”

Tunnelmallinen Honka-kuosi valloittaa lasten pitkähihaisessa paidassa.

Eikä sovi unohtaa suosittuja Aaro- tai Merri- housuja talven uutuusväreissä. Yksiväriset housut hurmaavat sametinpehmeällä tunnullaan sekä erityisellä mukavuudellaan.  

Tervetuloa talvinen taikamaailma!

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin Matkahuollolla