Haluamme tehdä ostoskäynnistäsi ma-iamaisen mukavan.

Suosimme asioinnissa samoja ominaisuuksia kuin tuotteissa – mukavuutta ja mutkattomuutta. Siksi toimme verkkokauppaamme reilusti erilaisia toimitusvaihtoehtoja ja maksutapoja.

 

MAKSUTAVAT

 • Verkkopankkipalveluista verkkokaupassamme toimivat Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken
 • Maksu- ja luottokorteista käypiä välineitä ovat Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard
 • Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla asiakas voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
 • MobilePay

 • OP Lasku

  OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille, joten voit käyttää OP Laskua vaikket olisikaan OP:n asiakas. Maksutapa sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen, ja tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun. Palvelu on turvallinen, eikä se sisällä piilokuluja. Käyttääksesi OP Laskua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä. 

  Laskun käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €, joka koskee myös erämaksujen laskuja. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun.

  Erissä maksettaessa vuosikorko on 19,00 %. OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 25,82 %, kun luoton korko on korkolain 12 §:n mukainen viitekorko + 15% (19,00% 9/23) ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1382,87 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk.

  Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua OP Laskun asiakaspalvelusta: oplasku@op.fi  ja p. 010 252 5811

 •  Walley Lasku

  Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Walley Laskun/Osamaksun valitsemalla voit tehdä maksun joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Käyttääksesi Walley Lasku/Osamaksua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä. 

  Verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

  Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

  Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi
  Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

 

TOIMITAMME PAKETTISI PIKAPUOLIN

 • Toimitustavaksi voit valita Postin, Matkahuollon tai noudon varastoltamme Raisiosta. Toimituskulut määräytyvät valintasi mukaan. Sinun etuasi ajatellen pidätämme kuitenkin oikeuden vaihtaa toimitustavan kirjepostiksi, mikäli se on paketin koon puolesta järkevintä.
 • Koska paketti saapuu? Pian! Toimitamme tilauksia aina arkipäivisin emmekä vitkastele turhia – suoraan varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on 1–3 arkipäivää. Huomioithan kuitenkin, että poikkeustapauksissa toimitusajat voivat viivästyä.

 

NÄIN TOIMITUS TAPAHTUU

 • Nouto Postin pakettiautomaatista:

Jos noudat tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, saat ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä. Pakettien säilytysaika on seitsemän vuorokautta eli viikon. Jos paketti ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat, se ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen. Paketin enimmäismitat ovat 60 cm x 36 cm x 60 cm ja enimmäispaino 35 kg.

 • Nouto Postista tai Postin noutopisteestä:

Kun tilauksesi on valmis noudettavaksi valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä, saat tekstiviesti-ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä.

 • Postin kotiinkuljetus:

Kotiin asti kuljetettavissa toimituksissa Posti sopii kanssasi toimitusajan.

 • Nouto lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä tai lähikaupasta:

Kun noudat pakettisi Matkahuollon Lähellä-paketin toimituspisteestä, tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät aukioloajat takaavat, että voit hakea tilauksesi silloin, kun sinulle sopii. Kun pakettisi on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen tekstiviestinä.

 • Matkahuollon kotiinkuljetus (kotijakelu):

Matkahuollon kotiinkuljetuksessa saat pakettisi näppärästi kotiovelle asti. Jakeluajankohdan Matkahuolto sopii kanssasi puhelimitse.

 • Nouto varastolta:

Halutessasi voit myös noutaa paketin itse verkkokauppamme varastolta osoitteesta Kuninkaanväylä 37, 20320 Turku. Varasto on avoinna arkisin klo 8–16.

 

NIIN JA ENTÄ TOIMITUSKULUT?

 • Noutopisteeseen 4,50 €, yli 69 euron tilauksille 0 € Matkahuollon kautta.
 • Kotiosoitteeseen 8,90 €
 • Nouto varastolta 0 €

 

Huh, siinä kaikki. Löysithän kaipaamasi tiedot? Jos jokin jäi askarruttamaan, olemme mieluusti apunasi osoitteessa hello@maiafamily.fi