Kevätmallisto 2023

Riemastuttavaa värikkyyttä ja eläimellistä leikkisyyttä!

 

Herkullinen kevätmallisto on saapunut!

Ma-ian kevätmallisto tuo hehkuvat värit, upeat trooppiset kukinnot ja satumaiset eläimet pukeutumiseen. Oli sitten arki tai juhlahetki, hurjat seikkailuleikit tai merirosvoilut, löytyy valikoimastamme hetkeen juuri sopivat ja i-ha-nat kuosit sekä mallit. Poutapilvenpehmeät, monikäyttöiset ja mukavat, rakkaudella suunnitellut.

Valikoimamme yksiväriset tuotteet on helppo yhdistää kaikkiin kuoseihin, ja niiden yksityiskohdat ovat kertakaikkisen hurmaavia: röyhelöitä ja rypytyksiä, samettisen pehmeää materiaalia ja kauniita leikkauksia. Kaiken lisäksi ekologisesti valmistettuna, tottakai, kuten koko mallistomme.

Huomaattehan erityisesti myös suunnittelijamme suosikkiyhdistelmän: herkullisen liilan sävyinen Noomi paita, jossa on edessä näyttävä brodeeraus, sekä pehmoiset Merri-samettihousut, joissa sama liila väri toistuu upeasti.

Suunnittelijamme halusi tehdä mallistosta riemastuttavan värikkään. Hän haki inspiraatiota viidakon ja tropiikin yksityiskohtien runsaudesta ja värien voimakkuudesta. Mielestämme Pia on onnistunut täydellisesti <3

 

ORKIDEA
ORKIDEAMETSÄÄN OHOI! Valloittavan värikkäät ja satumaisen kauniit orkidean kukinnot houkuttelevat poimimaan kukkia äidille, mummille tai vaikka ihan vain omaan huoneeseen. Tai niistä saa i-ha-nan lisän kuravelliin! Mutta hui, kurkatkaapas tätä: viidakon valtias, tiikeri, on saapunut paikalle! Mahtaako se maistella vai vain haistella näitä kukkia – ja kuka uskaltaa mennä silittämään tätä isoa kissaa?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Orkidea-kuosissa trooppisen sademetsän runsaus ja kerroksellisuus toistuu hyvin.” Orkidea-kuosi onkin juuri tätä kaikkea!

Orkidea-kuosista löydät vauvoille koossa 56-86 cm bodyn sekä suloisen mekon. Voi ihanuutta!

 

TUKAANI
TERVETULOA TROPIIKKIIN! Päiväntasaajan paahteessa, tropiikin lämmössä, kukinnot kutsuvat kolibreja ja tukaaneja luokseen. Houkuttelevan värikäs ja kutsuva maisema siivittää ajatukset satumaisiin seikkailuihin ihmeellisen kauniiden lintujen ja kasvien keskellä. Arvattavaksi kyllä jää, kumpikohan olisi nopeampi: kolibrin siivet vai pienen ihmisen salamannopeat kädet, jotka tavoittelevat jotakin näin ihanaa?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Tropiikin kukat ja linnut sykähdyttävät aina huikeilla väreillään ja muodoillaan, siitä syntyi Tukaani.” Tukaani onkin sykähdyttävän värikäs ja ihastuttava kuosi!

Tukaani-tuoteperheestä löytyy kaikkea ihanaa! Vauvoille koossa 56-86 cm on tarjolla body, vetoketjullinen pyjama sekä ihastuttavasti röyhelöinen mekko. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy pitkähihainen paita, leggingsit sekä myös röyhelöinen mekko. Sisaruksille suloisia samisteluvaatteita – vastustamatonta, eikö totta?

 

 

MARGAI
KIIPEILLÄÄNKÖ MARGAIN LAILLA? Katsokaas tätä! Margai osaa kiipeillä puissa niin taitavasti kuin orava ja laskeutua alas runkoa pitkin vaikka pää edellä! Sillä on ihanan täplikäs turkki ja aika pitkä häntä. Mutta mahtaakohan sitä saada silittää? Vai ottaisiko margai meidät kyytiin ja veisi kiipeilyseikkailuun? Sehän olisi ihan parasta!!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Margai-kuosi taas on yksinkertainen, kissamaisen tyylikäs kuosi. Ma-ian värikkäässä satumetsässä margain voi nähdä vilahtavan jopa sinisessä värityksessä.”

Margai-kuosista on saatavilla lapsille koosta 92 cm alkaen pitkähihainen paita, taskullinen mekko, leggingsit sekä mukavasti oversized-mallinen collegepaita. Ihanat yhdessä – helppo yhdistää yksivärisiin alaosiin. Kissamaisen ketterää!

 

 

RIUTTA
SUKELLETAAN PINNAN ALLE! Kat-so mitä kaikkea pinnan alla onkaan, kokonainen riutta eliöineen! Siellä turkoosinsinisen veden syleilyssä on kokonainen maailma, ihmeellisen hieno maailma. Värikkäät, toinen toistaan upeammat kalat uiskentelevat, meritähtiä on siellä täällä ja pohjassa on ihmeellisen hienoja simpukoita ja kasveja. Voi kun osaisi pulikoida kalojen lailla!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Riutta-kuosin tunnelma on seesteisempi. Lumoavan ja satumaisen värikkäät, mielikuvituksellisen monimuotoiset kalat ovat aina kiinnostavia.” Riutta onkin lumoavan ihana, lempeän värikäs ja kutsuva <3

Riutta-tuoteperheessä on tarjolla vauvoille koossa 56-86 cm body sekä vetoketjullinen pyjama. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy pitkähihainen paita. Vedensinisiin, haaveileviin hetkiin!


Ihanan värikästä ja supersuloista kevättä!

<3 Ma-ia Family

Tukaani

Margai

Orkidea ja Riutta