Kesä 2024

Suloinen ja herkkä kesämallisto hurmaa ihanuudellaan.

Tervetuloa ihana kesä!   

                           

Ma-ia Familyn Kesä 2024 -mallisto sai inspiraationsa kesästä ja pitkästä aikatauluttomasta lomasta, joka ehkä vietetään mummolassa tai kesämökillä leikkien, seikkaillen ja lähiluontoa tutkaillen. Siinä on häivähdys kesäpäivien tunnelmaa, kun voi tutkia kasvimaata, jahdata ötököitä, uidapolskutella, kalastella, syödä mansikoita ja nauttia lapsuuden huolettomuudesta.

Kesämallistostamme pukee vilpoisiin kesäpäiviin ja helteisiin hetkiin poutapilvenpehmeästi - mukavasti, suloisesti ja monikäyttöisesti. Kaikki vaatteet on suunniteltu huolellisesti rakkaudella viimeistä yksityiskohtaa myöten lomapäiviä, juhlahetkiä, merirosvoseikkailuja ja taianomaisia hetkiä silmälläpitäen.

Valikoimamme yksiväriset tuotteet on helppo yhdistää kaikkiin kuoseihin, ja niiden yksityiskohdat ovat kertakaikkisen hurmaavia: Larissa-shortsien frillavyötärö ja ihana malli, Luna-paidan tuplafrillat hihansuissa sekä Otto-paidan rintatasku. Kaiken lisäksi ekologisesti valmistettuna, tottakai, kuten koko mallistomme.

Mielestämme Ruut on onnistunut suunnittelutyössään täydellisesti <3

syreenit

”1, 2, 3, 4 – tullaan! Vaan mihin pupunen onkaan piiloutunut, löydätkö? Ja kas, siellähän se on, ihanien syreenien joukkoon piiloutuneena. Tuolla, missä perhoset ja sudenkorennot lentelevät suloisina!”

”Syreenit-printti saa inspiraationsa omasta kesäisestä lähipihasta. Syreenit ovat jo täydessä loistossaan, perhoset lentelevät ja pienet puput kurkistelevat piiloistaan. Kiire ei ole mihinkään!”, kuvailee suunnittelijamme tätä ihanaa kuosia.

Laventelinliila Syreenit-kuosi ilahduttaa ja ihastuttaa vauvoilla pitkähihaisessa bodyssa sekä frilloilla koristellussa mekossa. Nämä ihanuudet on saatavilla koossa 56-86 cm, kun taas isommille lapsille koossa
92-134 cm löytyy kesän hurmaavin A-linjainen mekko suloisilla frilloilla ja kaunis, mukava t-paita.

öttiäiset

”Katso, katso – voi katso! Öttiäisiä joka paikassa! Huomaisikohan äiti, jos sujauttaisin jonkun omaan taskuun tai veisin sisälle omaan huoneeseen? Ihan vaan vaikka kaveriksi?”

”Lämmön saapuessa myös kaikenlaiset pienet öttiäiset heräävät eloon. Öttiäiset-printti on pienille luontotutkijoille, jotka eivät unohda niitä kaikista pienimpiäkään kulkijoita.”, kuvailee suunnittelijamme.

Öttiäiset-kuosin pohjaväri on lämmin beige, ja se on lempeän akvarellimainen. Kuosista löytyy vauvoille koossa 56-86 cm lyhythihainen body sekä lyhythihainen, näppärä helleasu – joka käy lämpöisinä öinä myös yöpuvusta. Isommille lapsille koossa 92-134 cm tästä kuosista on saatavilla mukava, oversized-mallinen collegepaita, t-paita, mukavat shortsit sekä hellehattu.

fragola

”Mansikkamaa on täynnä aarteita. Ihania mansikankukkia ja jo punaisena hehkuvia mansikoita. Ovatkohan ne kaikki jo kypsiä, saisikohan niitä maistaa? Sillä kesä maistuu mansikalle!”

Suunnittelijamme mietteitä: ”Mitä olisi kesä ilman mansikoita? Fragola-printti on kesäprintti ominaisimmillaan: makeat mansikat ja herkulliset, lämpimät värit ja leikkisyys tuovat kesän väkisinkin lähelle.”

Fragola-kuosista löydät vauvoille koossa 56-86 cm lyhythihaisen bodyn, mukavat housut käännettävällä vyötäröllä sekä erityisen ihanan leikkipuvun, jonka alaosa aukeaa kokonaan vaipanvaihtoa helpottamaan ja jonka olkapäillä on supersuloiseet frillat. Täydellinen hellepäiviin! Lapsille koossa 92-134 tästä herkullisesta kuosista on saatavilla runsashelmainen mekko, oversized-mallinen t-paita, collegepaita, shortsit frilloineen sekä kesähattu päätä ja silmiä suojaamaan. Fragola-kuosi sopii myös samisteluun, sillä samasta kuosista on saatavilla lyhythihainen kesämekko myös aikuisille. Voi ihanuutta!

kalat

”Kun kurkistelee laiturilta veteen tai tähyilee pinnan alle veneestä, voi nähdä monenlaisia kaloja uiskentelemassa. Isoja ja pieniä, vikkelästi liikkuvia. Mitä sanot, mennäänkö onkimaan vai polskimaan kalojen kanssa?”

Suunnittelijamme mietteitä kuosista: ”Mitä olisi kesä ilman pientä pulikointia järvessä? Kalat-printti saa inspiraationsa vedenalaisesta maailmasta. SE on kuin kokoelma kaikista kaloista, joita kesän aikana on tullut nähtyä.”

Akvarellimainen Kalat-kuosi ilahduttaa vauvoilla 56-86 cm pitkähihaisessa bodyssa sekä näppärässä hellepäivän leikkipuvussa. Isommilla lapsilla kalat uiskentelevat oversized-mallisessa collegepaidassa, t-paidassa, mukavissa shortseissa sekä hellehatussa. Nämä kaikki löytyvät koossa 92-134 cm. Aika täydellistä!

kesäkuu

”Kesäkuu – kesäinen kuu. Siihen kuuluu poutapilvet ja auringonpaiste, lintujen laulu, vihreä nurmikko paljaiden varpaiden alla, värikkäät kukat, perhoset ja sudenkorennot. Ja jäätelö, tietysti, äitikin on samaa mieltä.”

”Kesäkuu-printti saa inspiraationsa kesäisestä kukkaniitystä, jossa sudenkorennot lentelevät ja kukat kutsuvat pörriäisiä. Kesäkuussa kesä on vielä edessä, lämpö on jo iholla ja kukkien väriloisto huikean näyttävä. Ihana kesäkuu!”, kertoilee suunnittelijamme.

Valloittavan Kesäkuu-kuosin voi löytää vauvoille 56-86 cm pitkähihaisessa bodyssa sekä supersuloisessa frillamekossa. Isommille lapsille koossa 92-134 cm tässä kuosissa on saatavilla i-ha-na hihaton toppi, jossa on frillat hihansuissa sekä helmassa. Lisäksi löytyy samanlainen mekko, kuin vauvoillekin – ja samanlainen löytyy myös aikuisille! Ihanaa samistelua ja söpöstelyä sisarusten, serkusten tai vaikka äidin ja tytärten kesken <3

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin Matkahuollolla