Lastenvaatteet - Suunnittelusta

Suunnittelemme jokaisesta tuotteesta lapsenkestävän.

Koska haluamme olla varmoja siitä, että jokainen Ma-ia Family -tuote mahdollistaa lapsille sen olennaisen eli lapsina olemisen, suunnittelemme vaatteet viimeistä piirtoa myöten itse Suomessa. 

 Mitä lapsuus sitten tarkoittaa? No, esimerkiksi yllätyskuperkeikkoja ja supersankariprinsessahommia. Leikkiä, loikkia ja luovia ratkaisuja. Siksi vaatteiden ei tule säikähtää pienestä. Materiaalien on kestettävä käyttöä ja pidettävä muotonsa pesusta toiseen. Kuosien on ruokittava mielikuvitusta ja säilyttävä värinsä ja sadunomaisuutensa. Mitoituksen on oltava tarkkaan mietitty, etteivät vaatteet kiristä, purista tai rajoita, vaan istuvat mukavasti ja innostavat pientä seikkailijaa. Kokonaisuuden on oltava arjen luksusta, joka toimii sekä päiväkodissa että mummin synttäreillä. 

Pitkä lista juttuja, jotka eivät tietysti synny ihan itsestään. Ne vaativat osaamista ja omistautumista. Tarkkuutta ja testailua. Käsityötä. Materiaalien tuntemusta. Juuri oikean printtitekniikan valintaa. Vastuullisuutta. Sitä, ettei tehdä vain jotain housuja, vaan lempihousut. Ja sitä, että tunnetaan koko tuotantoketju alkumetreiltä käyttäjälle. Suositaan luomupuuvillaa ja muita eettisesti tuotettuja materiaaleja ja tiedetään tarkasti, missä vaatteet ommellaan.

 

Kaiken tämän teemme enemmän kuin mieluusti, koska tiedämme, että siitä on aidosti iloa pienille ja isoille.