nyt saatavilla:

Kevään 2024 mallisto

MA-IA FAMILYN KEVÄTMALLISTO  

                           

Kevät keikkuen tulevi, ja Ma-ia Familyn kevätmallisto saapuu värikkäänä ja runsaana - hurmaavana kuin mikä! Sen kuosit ovat ylistys maapallon luonnon monimuotoisuudelle ja tärkeydelle. Supersuloiset eläinystävät ihastuttavat, kukat loistavat ja värit hehkuvat kutsuvina. Tutustu nyt kevätmalliston valloittaviin ihanuuksiin, jotka tuovat väriä ja iloa niin keväiseen kuin ympärivuotiseenkin pukeutumiseen – arkeen, seikkailuihin tai juhlahetkiin.

Suunnittelijamme Pia on luonut monikäyttöisen kevätmalliston, jossa on tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia sekä poutapilvenpehmeää luomupuuvillaa. Nämä luovat yhdessä vastustamattoman kokonaisuuden. Olipa puuhana hippa tai merirosvoleikit, isoäidin syntymäpäivät tai lastenhuoneen teekutsut, on näihin mukava pukeutua. Ja ihanaa, tietysti! 

Me emme osaa valita mallistosta suosikkeja, vaan rakastamme niitä kaikkia! Ja kas, kevätmalliston vaatteita on helppo yhdistellä keskenään – ja rakastettuja samistelukuoseja löytyy nyt myös niin pienille, isommille kuin myös äidillekin! 

Ihanaa kevään odotusta! 

PARAISO

Papukaija katselee lempeänä ympärilleen. Kas, tuolla sen ystävät koala ja kakadu ovatkin! Mihinköhän seikkailuihin he aikovat suunnata? Toivottavasti heillä on hauskaa! 

Suunnittelijamme mietteitä: ”Paraiso-kuosissa liikutaan taas toisella mantereella. Australian puissa liikkuva koala on saanut ystävikseen kukkien keskelle kolibrin, kakadun ja tukaanin. Sävymaailma on pehmeä ja ajattoman seesteinen.” Mielestämme Pia on onnistunut tässä kuosissa erityisen ihanasti! 

Paraiso-kuosista löytyy ihania uutuuksia ja samisteluvaatteita. Vauvoille löytyy pitkähihainen body, isommille lapsille hurmaavan runsashelmainen mekko sekä erityisen ihana verkkatakki ja verkkahousut. Takin yksityiskohdat ovat hurmaavia, ja sitä voi käyttää myös juhlavimmissa hetkissä. Aikuisille Paraiso-kuosista on saatavilla kaunis paitamekko sekä runsashelmainen suosikkimalli, Laura-mekko. 

ZEPRA

Zepra-kuosissa seikkaillaan Afrikan safarilla savannien tyylitaiturin seepran kanssa. Savannilla riittää katsottavaa: suuret kaktukset kasvavat siellätäällä, ja mustavalkoinen seepra esiintyy tyylikkäästi. Se on noussut takajaloilleen, ja näyttää niiin hienolta. Mahtaisiko sillä päästä ratsastamaan?  

Tyylikäs Zepra-kuosi löytyy vauvoille pitkähihaisesta bodysta koossa 56-86 cm. Isommille lapsille löytyy pitkähihainen paita sekä collegepaita ja leggingsit, joissa on pehmeäksi harjattu sisäpuoli. Ihanaa! 

AMAZON

Amazonin tiheässä sademetsässä on hämyinen tunnelma, sillä metsä on niin tiheä. Kolibri, oravasaimiri ja mayaketsaali eivät siitä piittaa, vaan kiipeilevät ja seikkailevat yhdessä upeassa ympäristössä. Hämyistä – ja hauskaa! 

Suunnittelijamme kertoo kuosista: ”Amazonin sademetsä tarjoaa kodin valtavalle määrälle eliöitä, ja siellä elääkin 10 % koko maapallon luonnon monimuotoisuudesta – ja Amazonin sademetsä tuottaa lähes 20 % maapallon hapesta. Amazon-kuosissa on sademetsän alimpien kerrosten hämyinen tunnelma, sillä auringonvalo ei enää ulotu sinne. Kuosissa seikkailevat kolibri, oravasaimiri ja mayaketsaali.”

Värikkään tunnelmallinen Amazon-kuosi ihastuttaa isompien lasten pitkähihaisessa paidassa sekä frillamekossa, koossa 92-134 cm. Ja mikä olisikaan ihanampaa kuin samistella tässä kuosissa! Lovisa-mekko sekä Lianna-paita ja Lara-housut ovat pukeutuneet tähän hurmaavaan kuosiin. 

BOSQUE 

Sademetsässä asustelee vaikka mitä eläimiä. Siellä ne kiipeilevät, lentelevät, loikkivat ja astelevat. Vaan nyt taitaakin olla meneillään piiloleikki. Ainakin laiskiainen, leopardi ja tukaani on jo löydetty, mutta apina on vielä piilossa. Kuka löytää sen ensimmäisenä?

Suunnittelijamme mietteitä: "Laskiainen, leopardi, tukaani, ja ketäs muita meitä siinä oli…ai niin apina. Löydätkö sen? Biodiversiteetin säilyminen on tärkeää luonnon toiminnan kannalta. Lajit elävät jatkuvassa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja tarvitsevat toisiaan."

Bosque-kuosista on saatavilla vauvoille body ja isommille lapsille pitkähihainen paita. Ihanuuksiin on helppo yhdistää yksiväriset alaosat - täydellistä, eikö totta?!

FLAMINGO

Suloinen flamingo astelee ylväästi eteenpäin, vaaleanpunaiset sulat hohtaen. Mahtaakohan se kaivata ystävää? Lähde sinä katsomaan kaktuksia, kukkamerta ja ihmeellisiä perhosia yhdessä flamingon kanssa!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Inspiraatio tähän kuosiin on tullut Karibian saarilta. Polttavan kuuma hiekka yhdistyy värikkäisiin ja runsaisiin kukka-aiheisiin, kaktuksiin sekä ylväästi astelevaan flamingoon, muodostaen herkullisen korumaisen kokonaisuuden.”  Tämä on kyllä ihana, eikö totta? 

Flamingo-kuosista löydät vaatteita niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Vauvoille koossa 56-86 cm on saatavilla pitkähihainen body, hurmaava bodymekko sekä haalari, jossa on ihanan pehmoinen sisäpuoli. Lapsille koossa 92-134 cm löytyy pitkähihainen mekko tuplafrillalla sekä collegepaita ja leggingsit, joissa on pehmeäksi harjattu sisäpuoli. Ihanaa! 

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin Matkahuollolla