MA-IA TALVIMALLISTO

Huurteista satumaailmaa sekä taianomaista metsän elämää – talvimalliston ihanuudet valloittavat!

Ma-ian talvimallisto hurmaa tunnelmallisilla, runsailla sekä satumaisen suloisilla kuoseillaan. Suunnittelijamme halusi tehdä kuoseja, jotka ovat tarvittaessa perinteisen jouluisia, mutta jotka käyvät myös ympärivuotiseen söpöstelyyn. Mielestämme Pia on onnistunut täydellisesti!

Yksiväriset samettisen pehmeät housut ja i-h-a-n-a Tuisku-pipo on helppo yhdistää mihin tahansa vaatteisiin. Monikäyttöisyyttä ja mukavuutta, tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia sekä poutapilvenpehmeä luomupuuvilla luovat yhdessä vastustamattoman kokonaisuuden. Näihin lapsi itsekin haluaa pukeutua – varsinkin kun mielessä on hurjat merirosvoseikkailut, äidin ja isän karkuunjuokseminen tai seikkailijaninjaprinsessaa leikkiessä. Ma-ia Familyn vaatteet eivät ole koskaan leikin tai mielikuvituksen tiellä!

Haluamme tarjota teille arjen luksusta, joka toimii sekä päiväkodissa että mummin synttäreillä. Olkaa hyvät!

LUMIA

Suloinen bambi on löytänyt ihmemaan, joka on talvisen huurteinen. Bambi seikkailee yhdessä pehmeäturkkisen pupuystävänsä kanssa suurten kukkien muodostamassa ihmemaassa. Valtavat, kirkkaissa väreissä hehkuvat kukinnot tuntuvat täyttävän koko ympäristön: miten kukat voivat olla näin valtavan kauniita! Mahtaakohan bambi tai pupunen pikkiriikkisen myös maistella näitä kukintoja?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Lumiassa on perinteistä joulun tunnelmaa vailla tunkkaista pölyä 😉 Lumia on kuin kuulas kirpsakka talvipäivä kauneimmillaan.” Lumia-kuosi onkin huurteisen satumainen ja valloittava!

Lumia-kuosista löydät vaatteita niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Vauvoille koossa 56-86 cm on tarjolla vetoketjullinen pyjama, bodymekko sekä haalari. Isommille lapsille koossa 92-134 cm löytyy mekko, pitkähihainen paita, collegepaita ja leggingsit. Sisaruksille löytyy Lumia-kuosista ihanasti samisteluvaatteita!KURRE

Tuuheahäntäinen Kurre kutsuu sinut mukaansa metsäretkelle: se varmastikin haluaisi esitellä sinulle ystävänsä ja kotinsa. Siellä saniaisten katveessa lepäilee suloinen bambi, ja pupunen katselee tarkkaavaisesti ympärilleen. Mutta mitä ihmettä! Onko tuo karhunpoikanen, joka siellä seisoskelee? Muut metsän eläimet näyttävät kuitenkin niin rauhallisilta, että ehkä tässä metsässä tätä mesikämmentä ei tarvitse pelätä. Kurre, odota niin mennään - ja kerro, mahdetaanko törmätä myös metsän keijuihin?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Kurre-kuosissa on vangitsevan vahva tunnelma. Ihanat pörröiset eläimet tuovat kuosiin pehmeyttä ja tumma pohjaväri heijastelee pimeän vuoden ajan taianomaista henkeä.” Tämä kuosi on kyllä erityisen kutsuva <3

Kurre-tuoteperheestä löytyy runsaasti valinnanvaraa. Vauvoille koossa 56-86 cm on tarjolla body, vetoketjullinen pyjama sekä mukava haalari. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy pitkähihainen paita, hurmaava mekko, collegepaita ja leggingsit. Aika ihanaa!