Syysmallisto 2024

Satumaa eläinystävineen johdattelee leikkisään syksyyn

Suloisia eläinystäviä ja syksyistä väriloistoa – pupuja, bambeja ja leikkisästi piirrettyjä karhuja ja pupuja. Kaikki Ma-iamaisen ihanasti väritettyinä, täydellistä! Tutustu nyt syysmalliston ihanuuksiin! <3

”Syysmallistomme on ammentanut inspiraationsa syksyisestä luonnosta, joka tarjoaa puitteet erilaisille leikeille, seikkailuille ja harrastuksille. Syksyn upeat värit heijastuvat malliston printteihin ja ruskainen metsä kaikkine olentoineen on vahvasti läsnä mallistossa.” Mielestämme Ruut on onnistunut ihanasti suunnitellessaan kuoseja, jotka ilahduttavat syyspäivissä, mutta sopivat käytettäväksi ympärivuotisesti.

Syysmallistomme ei ole keskittynyt vain supersuloisiin kuoseihin, vaan siinä on huomioitu kaikkien vaatteiden monikäyttöisyys ja mukavuus, jokaista pientä ihastuttavaa yksityiskohtaa myöten. Ja kun näihin yhdistää vielä poutapilvenpehmeän luomupuuvillan, on tuloksena vastustamattomia ihanuuksia. Vaatteita, joihin lapsikin haluaisi pukeutua leikkipäivinä, juhlapäivinä ja unten maille matkatessaan. Sillä Ma-ia Familyn vaatteet eivät ole koskaan leikin tai mielikuvituksen tiellä!

Ma-ia Family tarjoaa arjen luksusta jokaiseen päivään ja kaikenlaisiin seikkailuihin. Olkaa hyvät!

dahlia

Katso! Tuolla on bambi – ja sudenkorentoja. Ja perhosia! Onkohan aikuiset erehtyneet luulemaan, että tulee syksy? Kun kukatkin kukkivat vielä? Ihmeellistä – ja ihanaa!

”Dahlia saa inspiraationsa syksyisestä pihapiiristä, jota voi tutkia kavereiden kanssa. Koulukirjoistakin tutut eläinhahmot, sienet ja pikku höntiäiset pilkahtelevat syksyisen kukkaloiston lomasta.”, kuvailee suunnittelijamme. Lopputulos on mielestämme satumaisen suloinen ja herkkä.

Tästä syksyn sävyillä leikittelevästä kuosista on saatavilla vauvoille koossa 56-86 cm body sekä hulmuavahelmainen mekko. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy leggingsit, pitkähihainen hurmaava paita sekä ihastuttava mekko. Näissäkin on yksityiskohdat mietitty käyttömukavuutta ajatellen, mutta onnistuttu luomaan samalla kerrassaan hurmaavat kokonaisuudet. Samistelua ja söpöstelyä sisarusten sekä ystävysten kanssa luvassa!

kartta

Ulos leikkimään, ihan parasta! Tänäänhän voisi piirtää vaikka aarrekartan omaan lähimetsään ja lähteä seikkailemaan. Antaisikohan äiti luvan yöpyä vaikka teltassa, vai mahtaakohan hän pelätä että karhu tulee kyläilemään? Siitä viis, seikkailu kutsuu!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Syksy on parasta aikaa suunnistukselle ja metsässä samoilulle, kun syksyn ruska loistaa puissa. Kartta-printti on ikään kuin omasta lähimetsästä piirretty aarrekartta! Printti pyrkii jollain tapaa antamaan arvoa niille Pohjoismaisille arvoille, jossa lasten leikki ja luonto ovat vahvasti symbioosissa.”

Aarrekartta johdattaa niin vauvat kuin isommatkin lapset seikkailuihin. Kartta-kuosista on saatavilla vauvoille pitkähihainen body ja isommille lapsille pitkähihainen paita, jonka helma on miellyttävästi pyöristetty. Samistelua ja seikkailuja sisaruksille tai parhaille ystäville!

varpu

Katso, voi näetkö tuon? Värikkäänä loistavien varpujen juurella on supersuloinen pupu i-ha-na rusetti päässään. Voi kun sitä pääsisi silittämään: sen turkki näyttää niiiiiiiiiiin kovin pehmoiselta!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Varpu on erityisen tykätty, suloinen printti aiemmilta kausilta. Se on väritetty nyt uudelleen syksyn herkullisen punertaviin sävyihin.”

Varpu-kuosi ilahduttaa vauvojen ja isompien lasten vaatteissa. Vauvoille koossa 56-86 cm on saatavilla body sekä bodymekko, joka pysyy ihanasti yllä hulmuavasta helmastaan huolimatta. Isommille lapsille koossa 92-134 cm löytyy pitkähihainen paita, jonka malli on suloisesti pidempi ja hieman A-linjainen sekä i-ha-na mekko, jonka helma koostuu kahdesta frillasta. Aika ihana idea pukea sisarukset tai ystävykset samanlaiseen kuosiin!

yksiväriset suosikit

Ma-ia Familyn yksiväriset suosikit ovat saaneet jälleen uusia värejä valikoimiinsa. Vauvojen rakastetut Aaro-housut ja isompien lasten Merri-housut ihastuttavat nyt roosana ja syvän vihreänä – ja hurmaavat samettisella pehmeydellään. Värit sointuvat kauniisti syysmallistoon ja myös aiempien mallistojen vaatteisiin. Vauvoille on saatavilla myös Klaara-leggingsit roosana ja vastaavat löytyy myös isommille. Nämä jalassa voi sukeltaa suinpäin seikkailuun, vaikka poutapilvellä ratsastaen!

Tervetuloa syksy – söpöstely ja seikkailut alkakoot!

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin Matkahuollolla