Joulu on vuoden paras aika. Mitä pukinkonttiin laitettaisiin?

Lahjaideamme löydät täältä.

Joulun taika on täällä!


Tervetuloa Ma-ia Familyn lahjapuotiin, jossa lumoava satumaailma odottaa sinua. Malliston vaatteet ilahduttavat niin arkena kuin juhlanakin, ja sopivat myös jouluiseen tunnelmointiin. Löydät valikoimastamme ihania vaatteita vauvoille koossa 56-86 cm ja isommille lapsille koossa 92-134. Valikoimassa on myös suloisia samisteluvaatteita sisaruksille, parhaille ystävyksille ja äidille sekä tyttärelle. Unohtamatta reppuja ja laukkuja kantamaan kaikki aarteet.

 

Löydä ainutlaatuiset lahjat rakkaillesi laajasta valikoimastamme, joka kätkee sisäänsä sekä pehmoisia vaatteita, että ihania leluja.

käsityönä tehdyt uutuudet!

Valloittavat hiirulaiset, jääkarhut ja muut eläimet saapuivat Ma-ia Familyn valikoimaan! Ripusta joulukuuseen tai sido lahjapakettia koristamaan. Gry & Sifin syötävän suloiset huovutetut hahmot sulattavat sydämen.

Gry & Sif on designbrändi, joka yhdistää tanskalaisen muotoilun ja nepalilaisen kädentaidon, taidokkaan huovutuksen. Jokainen Gry & Sifin tuote on uniikki ja persoonallinen taideteos, sillä tuotteet on valmistettu puhtaasta luonnonvillasta käsityönä Nepalissa. Vastuullisesti toimiva Gry & Sif sai Maailman reilun kaupan järjestön sertifikaatin vuonna 2009.

Katso kaikki Gry & Sif -tuotteet

Kehittävät lelut ovat täydellinen lahja lapsesi iloksi!

Klassinen puulelu suloisella Ma-ia Familyn Kurre-teemalla. Palikkalaatikko on monipuolinen ja opettavainen lelu, jonka parissa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin lapset. Laatikon kannessa on kuusi erimuotoista reikää. Lelun tarkoituksena on sovittaa oikea puupalikka kannen vastaavanmuotoiseen aukkoon ja tiputtaa palikka laatikon sisään. Jokaisesta reiästä voi tiputtaa laatikkoon vain oikeanmuotoisen palikan.

Löydät palikkalaatikon lisäksi valikoimastamme ihanan muistipelin, joka on pakattu suloiseen Orvokki-pussiin. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin!

Tutustu leluihin

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin