Syksymallisto, 2023

Satumaisia eläinystäviä ja taianomaisen kauniita kukkia

Satumaisia eläinystäviä ja taianomaisen kauniita kukkia - syksyistä väriloistoa ja pehmeän murrettuja värejä, voiko olla ihanampaa? Tutustu nyt syysmalliston valloittaviin ihanuuksiin! ❤️

Ma-ia Familyn syysmallisto hurmaa jo tuttuun tapaan herkän suloisilla ja runsailla kuoseillaan sekä kauniilla värimaailmallaan, leikkisyyttä unohtamatta. Suunnittelijamme halusi tehdä kuoseja, jotka tuovat väriä ja iloa syksyiseen pukeutumiseen, mutta jotka käyvät myös ympärivuotiseen söpöstelyyn. Mielestämme Pia on onnistunut täydellisesti!

Su-per-su-lois-ten kuosien lisäksi syysmallistomme tarjoaa monikäyttöisyyttä ja mukavuutta, tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia sekä poutapilvenpehmeää luomupuuvillaa, jotka luovat yhdessä vastustamattoman kokonaisuuden. Näihin lapsi itsekin haluaa pukeutua – erityisesti kun tekisi mieli leikkiä hippaa ja samalla hulmutella helmoja. Tai kun päristelee hirmuliskoleikeissä, merirosvolakki päässä. Sillä Ma-ia Familyn vaatteet eivät ole koskaan leikin tai mielikuvituksen tiellä!

Haluamme tarjota teille arjen luksusta, joka toimii sekä päiväkodissa että mummin synttäreillä. Olkaa hyvät!

<3 Ma-ia Family

MARLA

Suloiset pupuset katselevat, miten upeat kukat hehkuvat satumaisen kauniina. Voi kun tällaisia saisi poimia (salaa) vaikka kimpullisen, vaikka äidille!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Kuosin suloisen utuinen pohjaväri kietoo puput ja tulppaanit romanttisen pehmeäksi kokonaisuudeksi.” Kyllä, kuosi on erityisen romanttinen ja suloinen!

Utuisen värikkäästä Marla-kuosista löydät vaatteita niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Vauvoille koossa 56-86 cm on tarjolla body, vetoketjullinen pyjama, haalari sekä pipo. Isommille lapsille koossa 92-134 cm löytyy röyhelömekko, mukava collegepaita sekä pipo. Lisäksi Marla-kuosista on valmistettu aikuisille superihana Laura-mekko, joten kuosista löytyy ihanasti samisteluvaatteita sisaruksille ja myös äidille ja lapsille!

SIRU

Syksy muuttaa kaiken ihan eri näköiseksi! Maahan pudonneita monenvärisiä lehtiä voi kerätä kimpuksi ja hei, kuka on hypännyt (tai kontannut) suoraan äidin ja isän haravoimaan lehtikasaan? Se on ihan parasta!

”Siru-kuosin kirkas oranssi tuo leikkisyyttä ja pirteyttä klassisiin syksyn murrettuihin sävyihin.”, kuvailee Pia suunnittelemaansa kokonaisuutta. Väritys onkin aivan ihana!

Siru hehkuu syksyn sävyissä. Tästä hurmaavasta kuosista on saatavilla vauvoille koossa 56-86 cm body sekä hulmuavahelmainen mekko. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy mekko ja runsashelmainen paita. Aikuisille samasta kuosista on saatavilla frilloista koostuva mekko. Samistelua luvassa - aika ihanaa!

PAX

Oi miten kaunis, valkosiipinen kyyhkynen! Se kujertelee niin ihanasti, rakkaudesta, rauhasta ja vapaudesta laulaen. Kunpa kaikki maailmassa ymmärtäisivät sen sanoman <3 Hmm. Mahtaisikohan äiti suostua siihen, että veisin kyyhkysen meille kotiin?

”Pax-kuosi kuvastaa rauhaa, harmoniaa, rakkautta ja toivoa”, kuvailee suunnittelijamme <3

Vaaleasävyinen Pax-kuosi hurmaa lempeydellään. Vauvoille koossa 56 86 cm tätä kuosia on saatavilla body ja vetoketjullinen pyjama, kun taas lapsille koossa 92-134 cm löytyy ihana röyhelömekko.

varpu

Katso, voi näetkö tuon? Värikkäänä loistavien varpujen juurella on supersuloinen pupu – ja sillä on i-ha na rusetti päässä. Voi kun sitä pääsisi silittämään: sen turkki näyttää niiiiiiiiiiin kovin pehmoiselta!

”Mustikka, puolukka, kanerva, vanamo, variksenmarja, suopursu – nämä vahvat ja sinnikkäät varvut ansaitsevat ylistyksekseen oman kuosin”, tunnelmoi suunnittelijamme.

Persikkaisen oranssipohjainen Varpu kuosi ihastuttaa värikkyydellään sekä kuosin satumaisen suloisilla eläimillä. Vauvoille koossa 56-86 cm voi Varpu-kuosista valita bodyn tai röyhelömekon. Lapsille koossa 92 134 sama kuosi koristaa kahdesta frillasta koostuvaa ihanaa mekkoa sekä pitkähihaista paitaa.

saurus

Hui miten suuria ja hurjan näköisiä sauruksia! Mutta mahtavatkohan he olla leikkisiä ja valmiita heittämään vaikka kuperkeikkoja, jos oikein kauniisti pyytää? Satumaailmassa kaikki on mahdollista!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Mikä olisikaan mielikuvitusta kutkuttavampaa kuin dinosaurukset ja hirmuliskot. Kun nämä yhdistää ma-iamaisen seesteisiin ja pehmeisiin väreihin, syntyy uusi suosikkikuosi.” Olemme täysin samaa mieltä! 

Dinosaurukset ovat ikisuosikkeja, ja valloittavat nyt lempeästi väritetyssä kuosissa, jota on saatavilla vauvoille koossa 56-86 cm body sekä vetoketjullinen pyjama. Koossa 92 134 cm Saurus-kuosista löytyy pitkähihainen paita. Mainio samisteluvaate tämäkin!

FAUNA ja napoli

Sujauta saappaat jalkaan (vaikka vääriin jalkoihin), nyt lähdetään retkelle, tutkimusretki odottaa! Mutta hui, onko tuo karhu, joka siellä katselee - ja kettukin on saapunut paikalle! Pupu näyttää niin rauhalliselta, että ei meidän muidenkaan tarvitse pelätä. Poimitaan taskut täyteen käpyjä ja odotetaan, jos menninkäisetkin tulisivat näyttäytymään!

Rakastettu Fauna-kuosi ihastuttaa nyt kahdessa eri värissä, sekä tummanharmaalla että vaaleanruskealla pohjalla. Satumaisen kuosin lukuisat yksityiskohdat näyttävät taianomaisilta uusissa väreissä. Vauvoille koossa 56-86 cm Fauna kuosia löytyy bodyssa, vetoketjullisessa pyjamassa sekä pitkähihaisessa paidassa. Leikki ikäisille 92-134 cm on saatavilla pitkähihainen paita.

Äiti kertoi, että Napolissa koirat kulkevat polkupyörillä, mopoilla, rullalaudoilla ja potkulaudoilla. Ne haukahtelevat vain iloisesti ja heilauttavat häntäänsä viilettäessään kapeilla kaduilla. Mahtaakohan tämä olla vain äidin tarinaa vai ihan totta? Olisi mahtavaa päästä näkemään!

Napoli-kuosi toistaa napolimaista vilinää ja hulinaa. Leikkisästä kuosista löytyy pitkähihainen paita ja pipo koossa 92-134 cm.

…eikä tässä vielä kaikki, tietenkään! Sillä mallistostamme löytyy myös yksivärisiä mekkoja, samettisen tuntuisia housuja sekä hurmaavan helmeilevät neuletakit niin vauvojen, lasten kuin aikuistenkin koossa. I-ha naa!

Ma-iamaisen ihanaa ja leikkisää syksyä – muistakaa hyppiä vesilätäköissä, aikuisetkin! 😊

Nopeat toimitukset

1-3 arkipäivää

Suomessa suunniteltu

Seikkailunkestäviksi

Ilmainen toimitus

Kaikkiin yli 69 euron tilauksiin Matkahuollolla