Sukella satumaailmaan: ihastele ihanuuksia!


Ma-ian syysmallisto hurmaa väreillään sekä satumaisen suloisilla kuoseillaan. Värimaailma on ihastuttavan monipuolinen: löydät valikoimista monivärisinä hehkuvia kokonaisuuksia, miellyttävän murrettuja sävyjä sekä yksivärisiä klassikkoja, joita on helppo yhdistää malliston muihin tuotteisiin.

Syysmallistomme kuosit ruokkivat mielikuvitusta ja säilyttävät värinsä ja sadunomaisuutensa. Mitoitus on mietitty tarkkaan, eivätkä nämäkään ihanuudet kiristä, purista tai rajoita – päinvastoin: yllätyskuperkeikat, superloikat ja hämähäkkileikit onnistuvat pieneltä seikkailijalta mainiosti. Syysmalliston tuotteet on viimeistelty suloisilla yksityiskohdilla, joista pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Meiltä löydät monta uutta suosikkivaatetta!

Lapsen- ja erityisesti leikinkestävät tekstiilimme on valmistettu poutapilvenpehmeästä ja ekologisesta luomupuuvillasta. Mukana on myös samettisen pehmeitä verlour-mekkoja ja housuja.

Vauvoille koot 56-86, lapsille koot 92-134 cm, ja arvatkaas mitä?! Meillä on nyt myös ihania samisteluvaatteita! Voiko olla suloisempaa kuin äiti ja lapset mekoissa, joissa on sama kuosi? <3 Syysmallistosta löytyy myös yksivärisiä leggingsejä, lappuhaalareita ja mekkoja, jotka sopivat yhteen malliston värimaailman kanssa – mix and match!

Haluamme tarjota teille arjen luksusta, joka toimii sekä päiväkodissa että mummin synttäreillä. Olkaa hyvät!

 

RUNO

Runo-kuosi on kuin kimppu kauniita kukkia. Kukapa ei haluaisi hypätä runollisen kauniiseen kukkamereen, jonka lempeän väriset ja valtavan suuret kukinnot houkuttelevat niin kovasti? Äiti on tainnut sanoa, että kukkapenkistä ei saa poimia kukkia - tai että niiden päälle ei saa heittäytyä pötköttelemään. Mutta entäpä jos ihan vain vähäsen, sillälailla pikkuriikkisen?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Runo on hillitympi ja maltillisempi kuosi, mutta kuitenkin Ma-iamaisen herkullinen. Trendikäs pehmeän liila yhdistettynä kirkkaampiin aksenttiväreihin tekee kuosista kivan rennon mutta silti näyttävän. Isolla pensselillä rennosti maalatut kukat tuovat kuosiin boheemiutta.” Runo-kuosi onkin erityisen onnistunut – ja erityisesti Runo-kuosisten samistelumekkojen suosio yllätti meidät aivan täysin!

Runo-kuosista löydät ihanan bodyn tai vetoketjullisen pyjaman vauvalle, supersuloisen paidan isommalle lapselle tai valloittavan mekon koko perheen naisille vauvasta äitiin!

 

BAMBI

Kuka voi vastustaa suloista bambia, joka yhdessä pupuystävänsä kanssa seikkailee suurten kukkien muodostamassa ihmemaassa? Entä löytävätkö pienet silmät myös siellä täällä lentelevät kolibrit?

Suunnittelijamme mietteitä: ”Halusin suunnitella kuosin, joka on suloisin ja herkullisin ikinä, eli paljon värejä jotka sointuvat yhteen, runsaasti erilaisia kukkaelementtejä ja lisäksi tietysti suloisin eläin maailmassa, eli bambi.” Mielestämme Piia on onnistunut täydellisesti!

Bambi-tuoteperheestä löytyy runsaasti valinnanvaraa. Vauvoille on tarjolla body, vetoketjullinen pyjama, maailman kätevin ja ihanin bodymekko sekä supersuloinen korvallinen myssy. Lapsille koosta 92 cm eteenpäin löytyy paita, leggingsit ja runsashelmainen mekko. Ja tietysti erilaisia laukkuja!

 

FAUNA

Sujauta saappaat jalkaan (vaikka vääriin jalkoihin): nyt lähdetään retkelle, tutkimusretki odottaa! Mutta hui, onko tuo karhu, joka siellä katselee - ja kettukin on saapunut paikalle! Pupu näyttää niin rauhalliselta, että ei meidän muidenkaan tarvitse pelätä. Poimitaan taskut täyteen käpyjä ja odotetaan, jos menninkäisetkin tulisivat näyttäytymään!

Suunnittelijamme mietteitä: ”Rakastan ja arvostan luontoa tosi paljon. Fauna on ajaton kuosi, joka on ylistys luonnon värien ja muotojen harmonialle ja seesteisyydelle.” Ihastuttava, eikö totta?  

Fauna-kuosista löydät vauvalle bodyn, vetoketjullisen pyjaman, leggingsit sekä superihanan korvallisen myssyn. Lapsille koosta 92 eteenpäin löytyy paita, leggingsit ja kaksi erikokoista reppua. Voi tätä ihanuutta!

 

ps. Huomasitko i-h-a-n-a-t collegepaidat sekä samettisen pehmeät mekot, housut ja lappuhaalarit?